Hamborg Open 2017.
Så kom dagen hvor en lille delegation fra klubben skulle til Hamborg. Emma Pedersen, Sofia Aakerman, Mads Aakerman & Sarah Aakerman skulle kæmpe til dette stævne. Stævnet startede sent op, da man skulle afvikle kata delen først, så da klokken var 14 startede Sofia med sin 1. kamp. Sofia Kæmper nogle gode kampe og ender med en 3.plads. Så skulle Mads kæmpe, og puljen var stor. Han kæmpede nogle rigtig gode kampe, og lander en flot 3. plads. Emma Pedersen kæmpede rigtigt flot. Hun var flyvende og vandt alle sine kampe og fik en flot guldmedalje med hjem. Sarah sluttede stævnet af, med nogle gode kampe, men bliver stoppet i finale kampen, så hun lander en 3. plads.
Kæmperne fik nogle rigtig gode kampe under det nye regelsæt og det var det vi kom efter. I tilgift fik vi medaljer til alle med hjem. Thomas Larsen var rigtig tilfreds med kæmpernes indsats, som han overværede som coach.
Delegationen landede tilbage i Ishøj efter en lang dag, og kunne se tilbage på et stævne som bar præg af det var deres 1.stævne. Håber at det får tid til at vokse sig større, så vi kan komme til Hamborg igen.