Budo Nord Karate Open 2016, Kristianstad Sverige

Så var dagen kommet til at klubben skulle til Sverige igen.

Martin Aakerman startede som den første i Kata. Han lavede nogle af sine bedste Kata ‘er men det slog desværre ikke til mod nogle gode modstander. Martin endte i top 5 i sit 2. Kata stævne.

Så skulle Sofia Aakerman på. Hun var rigtig tændt, så hendes indsats var super god. Efter nogle gode kampe endte hun så i finalen, hvor hun desværre tabte til en kæmper fra greve med marginaler. Sofia vandt sølv.

Kristoffer lund & Mads Aakerman skulle også starte nu. De var i samme pulje, og Kristoffer startede. Han kæmpede sin første kamp, som desværre tabte. Så var det Mads der skulle på nu, og han vandt sin første kamp. Men anden kamp taber han med marginaler, så han endte i top 5.

Nu skulle Ida Salbo på. Hun var flyvende fra start af, og hun kæmpede overbevisende fra start af. Efter 4 super kampe så havde hun vundet guldet overbevisende.

Nu var turen kommet til Jakob Henriksen. Han kæmpede nok sine bedste kampe i langt tid, og efter nogle tætte men styrende kampe var han i finalen. Han skulle kæmpe mod en kæmper fra Greve. Kampen endte desværre ikke til Jakobs fordel, men han fik en velfortjent sølv medalje med hjem.

Som rosinen i pølseenden skulle Sarah Aakerman kæmpe sin pulje. Hun kæmpede nogle gode kampe. Men taber desværre kampen om en finale plads, så hun skal nu kæmpe opsamling. Hun kæmpede en god bronze kamp mod en modstander fra Egedal, som hun vinder til sidst. Sarah tager også en bronze medalje med hjem.

Vi kan kun sige at vores tur til det svenske var en succes, og ud af 7kæmper fik vi 4 medaljer med hjem fra det svenske. Nu må vi så håber at vi kan ride på succes bølgen når klubben tager afsted til WIKF EM i Rotterdam i næste weekend. Vi ønsker alle deltagerne held og lykke i Rotterdam.